Cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje keert terug naar het Burgemeester Brouwerplantsoen in Amersfoort en viert haar tiende verjaardag. Dit jaar kunnen levensgenieters twee weekenden genieten van al het lekkers wat Lepeltje Lepeltje in Amersfoort te bieden heeft.

Vrijdag 17 mei tot en met maandag 20 mei is het eerste weekend en donderdag 22 augustus tot en met zondag 25 augustus vult het Burgemeester Brouwerplantsoen zich de een tweede keer. Elke editie is er een breed palet aan sfeerverhogende elementen die befaamde borrelaars nog altijd weet te verrassen. Live muziek en elektronische platen zetten de juiste toon en de kleintjes worden kostelijk vermaakt. De markt maakt het verhaal compleet en biedt bijzondere spullen en curiosa.

FOODFESTIVAL LEPELTJE LEPELTJE: FOOD EN FIJNE DEUNTJES

Tijdens het festival worden bezoekers getrakteerd op de fijnste deuntjes en prikkelde tonen. Toffe live bands en DJ’s vullen het park overdag met sfeermuziek, in de avond wordt de feestvreugde aangezwengeld. De sfeerbepalers worden binnenkort bekendgemaakt.

Lepeltje Lepeltje is een initiatief van Kultlab; een jonge organisatie die (mede) verantwoordelijk is voor evenementen als Kannen & Kruiken, Into the Woods festival, Wildeburg en Netl Camping Kallumaan.

Ga op culinaire ontdekkingstocht bij Lepeltje Lepeltje Amersfoort. Smaakmakers stimuleren je zintuigen in het Burgemeester Brouwerplantsoen met de verfijnste en meest bijzondere gerechten. Als vanouds is de toegang gratis toegankelijk voor iedereen.

Lepeltje Lepeltje Amersfoort

Wanneer: Vrijdag 17 mei tot en met maandag 20 mei & donderdag 22 augustus tot en met zondag 25 augustus
Waar: Burgemeester Brouwerplantsoen, Amersfoort
Info: lepeltje-lepeltje.com
Fotocredits: Dennis Verduin

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!