Lofi Amsterdam is gevestigd in een oude busgarage in Amsterdam West die getransformeerd is tot club. De club is een creatieve stadsoase in het rauwe Sloterdijk waar verschillende evenementen worden georganiseerd.

Buiten heeft Lofi een prachtige buitenplaats die word afgeschermd met grote zeecontainers. Binnen heeft Lofi twee industriële binnenruimtes met grote deuren, hoge plafonds en rauwe afwerkingen. Hierdoor sluit Lofi naadloos aan bij het industriële Sloterdijk.

Deze ruimtes zijn geschikt voor concerten, evenementen, filmvertoningen, school-, studenten- en (bedrijfs)evenementen en presentaties. In deze ruimtes komen muziek en cultuur samen en worden bezoekers geïnspireerd, geprikkeld, verbaasd en vermaakt. Van indoor warehouse raves tot intieme buurtbijeenkomsten. Lofi is hierdoor een onmisbare locatie en een begrip in de clubscene geworden.

LOFI AMSTERDAM: MUZIEK EN CULTUUR IN NIEUWE CREATIEVE STADSOASE IN SLOTERDIJK
LOFI AMSTERDAM: MUZIEK EN CULTUUR IN NIEUWE CREATIEVE STADSOASE IN SLOTERDIJK

LOFI AMSTERDAM

Lofi verwacht dat alle bezoekers openstaan voor anderen, ongeacht hun afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, religie en leeftijd. Hierdoor moet iedereen zich welkom en veilig voelen in de club.

Lofi wil meer zijn dan alleen een clublocatie. Lofi is een gemeenschap die culturele diversiteit bevordert door middel van een programmering dat het hele jaar door de hoeken van de hedendaagse clubcultuur verkent. Door samen te werken met toonaangevende artiesten en organisaties van zowel internationale als lokale bodem, verwelkomt Lofi subculturen in een waar toevluchtsoord van cutting-edge clubnachten.

LOFI AMSTERDAM: MUZIEK EN CULTUUR IN NIEUWE CREATIEVE STADSOASE IN SLOTERDIJK
LOFI AMSTERDAM: MUZIEK EN CULTUUR IN NIEUWE CREATIEVE STADSOASE IN SLOTERDIJK

LOFI AGENDA

Met een eclectische programmering vol muziek en culturele activiteiten, heeft Lofi zowel een stads- als buurtfunctie gekregen. Het doordeweekse programma van Lofi wordt gerund door partner LIEF met b2b-events. In het weekend organiseert Lofi alle evenementen met bekende clubdagen.

Met een ervaren team, een open aanpak en de drang om de vrije geest van de stad te behouden, biedt Lofi een veilige ruimte voor progressieve jongeren, creatieven en organisatoren.

Website: lofiamsterdam.nl
Adres: Basisweg 63

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!