Yes! Eindelijk heeft Den Haag ook eigen foodhall! MingleMush is zojuist geopend aan het Anna van Buerenplein naast het Centraal Station. Een overdekte hall met 15 verschillende foodstands waar je je geen seconde hoeft te vervelen. Naast de foodstands hebben zij een bibliotheek, arcadespellen, cocktail- & koffiebar en een eigen bar met heel veel verschillende soorten bier uit fles en van de tap. (24 om precies te zijn!)

Naast eten en drinken kun je hier ook terecht voor entertainment. In het midden hebben zij hier een podium voor livemuziek, lezingen en regelmatig draait hier ook een DJ. Dit allemaal onder één dak!

EEN REIS OM DE WERELD MET 15 VERSCHILLENDE FOODSTANDS

Vijftien foodstands die betaalbare gerechtjes aanbieden. Ieder foodstand met eigen nationaliteit en eigen concept. Van Asian streetfood tot heerlijke pizza’s van Het Pizzameisje. Oosterse stoofschotels van de Tajine Fabriek en pokébowls van ThePokéBar.(eerste PokéBar in Den Haag!) Zo heb je ook Spaanse, Mexicaanse, Libanese en zelfs een Poolse foodstand. Natuurlijk kan je hier ook terecht voor de lekkerste burgers en fusiongerechten. Uiteindelijk zorgt Don Brûlée het dessert met crème brûlée donuts of wafels. Mega lekker!

Uitgegeten en misschien zelfs uitgepraat? Neem dan een kijkje boven om samen spelletjes te spelen. Ontspannen een boek lezen in de zitkuil is hier zelfs ook mogelijk. In samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek hebben ze hier ook een soort bibliotheek gemaakt waar je kan kiezen uit vele boeken die constant worden aangeleverd.

MingleMush is een nieuwe verzamelplek voor Hagenezen en bezoekers van Den Haag. De plek om te ontmoeten en ontspannen, maar vooral lekker eten voor een betaalbare prijs. Hier hoef je overigens niet in de rij te staan voor elk drankje. Als je iets lekkers hebt gehaald bij een foodstand kan je een leuk plekje uitzoeken, drankjes worden aan tafels opgenomen en geserveerd. Heel relaxed! Ook kan je hier terecht bij warm weer, ze hebben een enorm terras waar je kan genieten van de heerlijke gerechtjes en cocktails terwijl het zonnetje schijnt tot in de laatste uurtjes. Go Mingle!

MingleMush
Anna van Buerenplein 712, Den Haag
minglemush.nl

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!