De knalgekleurde gele zonnewering was je vást niet ontgaan. Maar voor iedereen die nog níet bij Moos in Utrecht geweest is: deze horeca newbee zit in dat prachtige pand aan de levendige Amsterdamsestraatweg. Nu zijn Aron en Jelte bepaald geen newbees in Utrecht horecaland. En dat merk je gelijk.

Bij Moos kun je lekker binnenlopen. Écht binnenlopen zoals je dat ook bij vrienden zou doen zeg maar. Hartelijke vrienden met een ruim en sfeervol huis, welteverstaan. Want hoewel het er – zeker in de weekendenbruist van de gezelligheid, is de zaak zo ingedeeld dat er voor iedereen een fijn plekje is. Knus met z’n tweetjes aan een hoge tafel, achterin de zaak met je vrienden en een bordspel of op een barkruk aan de bar, kletsend met het barpersoneel.

En schijnt de zon? Bestel die ijskoffie, mimosa of Pornstar Martini en hop! Het terras op.

Moos Utrecht interieur
Moos Utrecht interieur
Moos Utrecht bar

Bij Moos ben je altijd welkom. Voor een kopje koffie met een opengeklapte laptop, een speciaalbiertje na werk, een vegetarische lunch of lekker uitgebreid: voor een tafel vol shared dining gerechtjes.

Gelukkig hoef ik mijn flatbread met homemade pesto, tomatensalsa en parmaham niet te delen, maar de avocado toast met gerookte zalm van mijn buurvrouw ziet er ook goed uit.

Moos Utrecht menu
Moos Utrecht lunch

Moos Utrecht menu: een tafel vol gerechtjes

De menukaart is een mix van vlees, vegetarische en veganistische gerechten. En op de dinerkaart vind je een diversiteit van wereldse gerechtjes. Zoals korean fried chicken, boa bun pulled pork, halloumi spiezen en gepofte bieten (toch nog maar eens terugkomen hier). Maar een patatje met staat ook gewoon op de kaart.

Lekker privé je birthday dinner houden en met een groep vrienden borrelen? Achterin de zaak zit een kleine ruimte die je kunt reserveren. Gezellig!

MOOS – Utrecht
Amsterdamsestraatweg 283, Utrecht
moos-utrecht.nl

Deel deze tips:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Utrecht vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.