Foodfestival Lepeltje Lepeltje transformeert het Pinksterweekend op de NDSM-werf in Amsterdam tot een bruisend bourgondisch paradijs. Van 17 tot 20 mei kunnen bezoekers genieten van een weekend vol smaak, muziek en creativiteit. Lepeltje Lepeltje Amersfoort is al jaren een begrip en het food festival strijkt dit jaar voor het eerst neer in Amsterdam.

Met een diverse selectie aan keukens en gerechten zullen bezoekers hun culinaire horizon kunnen verbreden. Van Mexicaans tot Italiaans en authentiek Vietnamees, de mobiele keukens bieden voor ieder wat wils, inclusief vegetarische opties.

Lepeltje Lepeltje Amsterdam: gratis food festival voor iedereen

Naast het smaakvolle aanbod zorgen live bands en DJ’s voor de perfecte sfeer om te genieten van een borrel. Artiesten zoals Collignon, Brass Rave Unit en diverse DJ’s zullen het feest compleet maken met een mix van live muziek en elektronische deuntjes. Voor gezinnen is er ook volop vermaak, met activiteiten zoals een drum-party XL voor de kleintjes en een vlooiencircus.

Ook zijn er uitdagingen voor de avontuurlijke bezoekers, zoals schommels die tot grote hoogtes reiken. Voor de oudere bezoekers zijn er ook genoeg activiteiten, zoals Ted’s Muziekbingo en een pubquiz georganiseerd door brouwerij Troost.

De organisatie achter Lepeltje Lepeltje, Kultlab, staat bekend om hun succesvolle evenementen zoals Into the Woods en Wildeburg. Met hun ervaring op de NDSM-werf, waar ze jaarlijks andere festivals organiseren, belooft ook Lepeltje Lepeltje een groot succes te worden.

En het beste van alles: het festival is gratis toegankelijk voor iedereen.

Lepeltje Lepeltje Amsterdam
Wanneer: Vrijdag 17 mei tot en met maandag 20 mei
Waar: NDSM-werf, Amsterdam
Info: lepeltje-lepeltje.com
Fotocredits:
Niels de Vries

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!