Utrecht barst van de toffe hotspots in of rondom de stad. Voor de earlybirds of latebirds hebben wij een overzicht gemaakt met de leukste plekken om te ontbijten, brunchen of te lunchen. Dit zijn dé plekken in de Domstad waar je kan genieten van al het lekkers in een fijne setting.

TEDS
Healthy ontbijt of boozy brunch? 
Bij het stijlvolle Teds, verstopt achter een klein deurtje vlakbij het Wed, kan het. Een echte hotspot waar je klassieke eggs benedict kunt bestellen, maar ook los kunt gaan met je eigen creatie. Waar je yoghurt met fruit kunt bestellen, of je gewoon direct aan de Bloody Mary’s waagt met een Naked Veggie Burger als bodem. All day brunch? We like!

DEAN’S
De winkel en lunchroom van Daen’s Utrecht liggen direct naast elkaar, en worden gescheiden door een muur met grote etalageruiten. Daardoor word je in de winkel vanzelf verleid om te komen lunchen bij de buren, en denk je tijdens je kopje koffie (of mimosa) in de lunchroom als snel: ‘oeh, straks even kijken naar die mooie jas die daar hangt’. Vergeet niet de goddelijke caramel shortbread met chocolade te proeven!

CHIQUEOLATTE
Deze hotspot zit net iets buiten de drukte van de binnenstad, wat het de ideale shop pitstop maakt. Maar ook als je toe bent aan een sugar rush, zin hebt in een bijzondere koffie of thee of op zoek bent naar een smakelijk cadeautje moet je hier zijn. ChiqueOLatte is een moderne coffeeshop, theetuin en patisserie in één.

LEUKSTE ONTBIJT EN LUNCH HOTSPOTS IN UTRECHT

DE ONTDEKKING
Om in de spirit te blijven van het reisbureau dat hier 60 jaar lang zat, heeft fijne koffietent en lunchroom De Ontdekking nog steeds een hoop weg van een wereldreisje: Indische olifantjes, Australische beach-bordjes, reisboeken, Lonely Planet magazines én gerechten van over de hele wereld. Of je de urge om op vakantie te gaan hiermee nu opwekt of onderdrukt; dit knusse tentje met al zijn hoekjes en nisjes op de Voorstraat is een bezoekje waard.

YOGHURT BARN
Yoghurt Barn werkt met biologische en verse producten, en dat proef je! Daarnaast: je voelt je als een kind in een snoepwinkel. Want niet alleen kun je kiezen uit verschillende soorten yoghurt (soja, hangop, frozen), de bar met toppings is om te smullen. Van verschillende soorten noten, chocola, Oreo koekjes, dadels en kokos, tot vijgen, granola, kaneel en chiazaad.

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders