Één van de laatste aanwinsten van Anne&Max zit gevestigd in een karakteristiek pand op de Kleine Berg in Eindhoven, waar op de gevel groot Anne&Max staat weergegeven. Bij binnenkomst kom je terecht in een sfeervolle ruimte, met rechts een bar vol lekkernijen en een espressomachine waar de barista lekkere koffies voor je zet.

Op de eerste verdieping vind je een aantal grote lange tafels waar je jouw laptop open kunt klappen en onder het genot van een heerlijke koffie of lunch de gehele dag kan werken. Maar ook de allerkleinste zijn hier welkom. Onder de trap zit een kinderhoek; ingericht om de kleintjes een paar uur zoet te houden, zodat jij lekker kan bijkletsen met je vrienden. Marc & Iris zijn de trotse eigenaren van deze Anne&Max, en staan met veel passie en Brabantse gezelligheid in de zaak. Zij zullen er persoonlijk voor zorgen dat jij altijd tevreden de deur uit gaat.

ANNE&MAX EINDHOVEN: ONTBIJT OF LUNCH IN EEN HUISELIJKE SETTING
ANNE&MAX EINDHOVEN: ONTBIJT OF LUNCH IN EEN HUISELIJKE SETTING

In een huiselijk setting kan je elk moment van de dag genieten bij Anne&Max; alleen of met samen je vrienden. Op de menukaart staan vooral eerlijke, echte, en duurzame producten. Bijna alle producten zijn biologisch en huisgemaakt. Zo zijn onze eieren van het biologische pluimveehouderij eibaar en wordt het biologische brood gebakken door de mannen van Desemenzo.

ANNE&MAX EINDHOVEN: ONTBIJT OF LUNCH IN EEN HUISELIJKE SETTING
ANNE&MAX EINDHOVEN: ONTBIJT OF LUNCH IN EEN HUISELIJKE SETTING

HUISGEMAAKTE EN BIOLOGISCHE PRODUCTEN

Begin jouw dag met een ontbijt met een stukje vegan bananenbrood voor een snelle energieboost voor de yoga en de vandaag-blijf-ik-binnen thee; deze thee is ideaal voor een regenachtige herfstdag om samen bij te kletsen met jouw beste vriend of vriendin. Anne&Max Eindhoven is 7 dagen per week geopend, zodat je onbeperkt kan genieten in een warme setting. En met 13 locaties door het land, zit er altijd wél een locatie in de buurt om je te laten verwennen.

Anne & Max Eindhoven
Kleine Berg 79-81, Eindhoven
annemax.nl

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!