Pannenkoekenrestaurant Madam Pancake biedt de o zo bekende American pancake aan, maar dan in het volledig ambachtelijk bereidde, lekkere en over de top jasje van nu! Madam Pancake bevindt zich midden op de Wallen in Amsterdam. De locatie is ingericht met een knipoog naar een American Diner en natuurlijk met hier en daar een oer Hollandse touch.

madam pancake
MADAM PANCAKE AMSTERDAM: NIEUWE PANCAKE HOTSPOT MIDDEN OP DE WALLEN

7 DAGEN PER WEEK GENIETEN VAN AMBACHTELIJKE PANCAKES

De American pancakes, zoet en hartig, worden rijkelijk belegd met de allermooiste toppings; niks is Madam Pancake te gek! Tasty pancakes met o.a. dagvers fruit, huisgemaakte siropen, kleurrijke sauzen, een perfect gepocheerd eitje. Zowel de dames als de heren vinden hun ware match op onze kaart!

Iedere pancake is vers en ambachtelijk bereid door chefkok Mohamed Mahraoui, bekend van o.a. restaurant Bo Cinq in Amsterdam. Daarbij zijn alle pancakes uitvoerig getest op kleur (het oog wil ook wat natuurlijk!), smaak en de diversiteit van ingrediënten; oftewel 100% genieten! Ben je op zoek naar glutenvrije en vegan pancakes? Dan zit je bij Madam Pancake ook helemaal goed! Dit wordt met liefde gemaakt!

MADAM PANCAKE AMSTERDAM: NIEUWE PANCAKE HOTSPOT MIDDEN OP DE WALLEN

Met de culinaire ervaring van chef Mahraoui wordt de American pancake naar een hoger niveau getild. Chef Mahraoui: ‘ik wil hierdoor mensen kennis laten maken met mijn visie, op hoe mooi en lekker de American pancake kan zijn’. Met deze missie wil het team, van Madam Pancake, dan ook iedereen verliefd laten worden op de heerlijke pancakes van Madam Pancake.

Madam Pancake in Amsterdam is 7 dagen in de week open. En of je nu op zoek bent naar een fijne spot voor breakfast, lunch of dinner (samen met de allerlekkerste biertjes, cocktails, gin & tonics) het kan nu bij Madam Pancake. 

Madan Pancake
Lange Niezel 18, Amsterdam
madampancake.com

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!