Dat ze in het noorden ook niet vies zijn van een feestje. Blijkt wel uit het grote succes van Gronings andere rauwe club locatie Paradigm. Nu mag deze Groningse stad er een nieuw rauw tempeltje bij verwelkomen, genaamd: Oost

Deze nieuwe locatie zit gevestigd in het centrum van de stad aan de Oosterstraat, en vult het lege antikraak gebouw op wat naast Gronings podium De Gym zit. De Gym zelf is ook geen onbekende voor het hoge noorden, want hier worden de laatste jaren al diverse muzikale en kunstzinnige projecten georganiseerd. 

Het team achter De Gym kon daarom ook niet wachten om dit leegstaande pand direct over te nemen, toen bekend werd dat deze in maart in de verhuur ging, om zo hun creatieve speeltuin aan de Oosterstraat nog verder uit te breiden.

INTIEME CLUB SETTING BIJ OOST IN GRONINGEN

De club zelf heeft een lichtplan die lijkt om wat heeft gehangen in club Trouw in Amsterdam. Boven de dj-booth hangen gloeilampen die afzonderlijk van elkaar kunnen schijnen, en achter de draaitafels een rij tl-lampen met hetzelfde idee. Ook aan het plafond hangen industriële lampen die afzonderlijk van elkaar van kleur kunnen veranderen. De muziekinstallatie in Oost is voorzien van een fijn Funktion -One geluidssysteem, waarbij de focus zal liggen op house, techno, disco én funk.

Line-ups worden hier niet of nauwelijks bekend gemaakt, dit om de bezoekers te laten verassen en nieuwsgierig te houden. 

Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar deze nieuwe locatie!
Oh en vanaf begin mei opent hier ook nog eens een fijn koffietentje.

Op naar het hoge noorden dus!

Website: komOOST.nl
Adres: Oosterstraat 13a

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders