Restaurant Palmette in Den Haag is en mooie frisse zaak met een unieke uitstraling, gevestigd op de Plaats. Stijlvol, kleurrijk en zelfs de kleur groen komt mooi naar voren met de bank. Natuurlijk is het behang de grote eyecatcher van de zaak. Hier moet je wel een foto van maken en als het even kan met je eigen hoofd erop. Op het behang zie je onder andere wilde bloemen, planten, een wasbeer, een poot van een octopus en een flamingo! Exotischer kan bijna niet toch?

HOTSPOT PALMETTE DEN HAAG
HOTSPOT PALMETTE DEN HAAG

Behalve het maken van gave foto’s, kom je hier natuurlijk voor een lekker ontbijt, lunch en diner. Op hun menu staan verfijnde klassieke gerechten waardoor het extra moeilijk was om een keuze te maken. Uiteindelijk zijn wij voor het chef’s menu gegaan waar we absoluut geen spijt van hebben. Deze originele gerechten waren echt een plaatje om te zien en heerlijk van smaak.

Gerookte zalm met popcorn van buikspek, dungesneden rauwe gamba met granny smith, steak tartaar met oestercrème, maiskip met jus van de huid en als afsluiter rijstepap van pandan met bosbessengranité. To be honest, geen gerechten die we uit ons zelf hadden gekozen als het op de kaart had gestaan. Maar wij werden door elk gerecht aangenaam verrast!

Buiten de menukaart is hun wijnkaart ook subliem! En dat heeft te maken dat ze ook een sommelier hebben rondlopen. Zo kregen wij bij elk bijpassend glas een interessante uitleg over de wijn.

HOTSPOT PALMETTE DEN HAAG
HOTSPOT PALMETTE DEN HAAG

EEN MOOIE PLEK WAAR GASTRONOMIE EN GASTVRIJHEID CENTRAAL STAAN

Culinair eten en/of genieten met een heerlijke glas wijn of cocktail dan zit je hier zeker goed. Bij mooi weer zit je hier echt heel lekker op hun mooie terras met uitzicht op de Hofvijver en het Binnenhof. Kom je met een groep dan is hun Pink Room een aanrader, een combinatie van Private dining en Chef’s Table. Binnenkort heeft het weer een andere naam want ze veranderen de kamer steeds van thema. Hoe leuk!

Palmette
Plaats 27, Den Haag
palmette.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders