GEZOND EN LEKKER BIJ SLA

Iedere dag fiets ik er langs na een dag hard werken. Dan kijk ik even naar binnen en direct vanaf de opening, is SLA in Den Haag op het Kerkplein een groot succes. Het is er gezellig druk met een kleine rij aan de counter van staal en glas, waar alle verse ingrediënten worden getoond. Iedereen wordt vriendelijk, snel en efficiënt geholpen door het bekwame personeel.

Eigenlijk is SLA precies wat ik zoek; een mogelijkheid om toch gezond te eten nadat ik tot laat heb gewerkt, zonder boodschappen te hoeven te doen en uren in de keuken te hoeven staan. Dit is dan ook de missie van SLA: ‘Gezond en lekker eten, makkelijk en betaalbaar maken’.

Vrijdagmiddag stap ik naar binnen voor de lunch. De sfeer is wit, clean en fris, eigenlijk zoals het eten ook is. Bij SLA werkt men alleen maar met seizoensgebonden, lokale groentes én 100% biologisch. Dit betekent dat zij iedere drie maanden de kaart aanpassen naar de producten van het seizoen.
Je kan al een maaltijdsalade zelf samenstellen vanaf 8,00 euro. De verhouding tussen prijs, kwaliteit en hoeveelheid is hier dik in orde.

Verder staan er op de kaart een aantal signature dishes, waaronder kip gado gado met zoete aardappel met kokos, huisgemaakte spinazie-falafel met spelt couscous en zoetzure komkommer en ik neem de proteïn power bowl met verse spinazie, avocado, ei, gestoomde broccoli en gemarineerde tempeh samen met een paarse smoothie gemaakt van bosbes, banaan, maca en amandelmelk. Heel lekker!

Na zo’n gezonde maaltijd krijg ik altijd de behoefte om toch iets stouts te doen en dus bestel ik de raw choco, chia en kokoscake. Veel minder stout dan een reep chocolade en het smaakt echt heerlijk! Wat een fijne zaak om in Den Haag te hebben! Gelukkig voor de rest van Nederland zal het SLA-imperium zich uitbreiden en opent SLA binnenkort wederom een aantal vestigingen in andere steden.

Website: www.ilovesla.com
Adres: Kerkplein 4a

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders