Op vakantie in eigen stad, dat kun je doen bij Strand Oog in Al, oftewel Soia in Utrecht. Dit hippe en relaxte stadsstrand bevindt zich op de Noordpunt van de wijk Oog in Al. Het Amsterdam-Rijnkanaal en het Merwedekanaal komen hier samen, waardoor je een top uitzicht hebt. Haal een biertje en een schaal nacho’s bij de tropical bar en plof neer in het gras voor een picknick. Of neem plaats op het terras met je voeten in het zand, en bekijk de langsvarende schepen.

SOIA UTRECHT: BBQ, BIER & YOGA OP HET STADSSTRAND
SOIA UTRECHT: BBQ, BIER & YOGA OP HET STADSSTRAND

Soia biedt alles wat je nodig hebt voor een zonnige lunch, borrel of bbq, maar dan op een verrassende, ruime locatie. Op de menukaart vind je zomerse gerechten als pita’s, quesadilla’s en salades. Maar ook een Indonesisch patatje Rendang en de Argentijnse El Patron: een burger uit de houtskooloven met avocadomayo en chimichurri, die we het liefst ook als toetje hadden besteld. De echte vleeseters kunnen (vanaf 12 personen) het bbq menu reserveren met brood, dips, salades en vleesch. Denk: honey glazed chicken, spareribs, gepekelde zalm en varkensprocureur. Vergeet niet een gaatje vrij te houden voor een speciaalbiertje of tropische cocktail zo nu en dan.

Soia is open tijdens de beste maanden van het jaar: van mei tot en met september. En dat biedt mogelijkheden. Wat dacht je van een openluchtbioscoopavond onder de sterrenhemel? Of de Borrel Beach Club op vrijdagen? De bbq gaat aan, terwijl jij met je vrienden en een koud biertje staat te borrelen op lekkere beats. Soia heeft daarnaast een eigen speeltuin, en binnen vind je een spellenkast en een tafelvoetbaltafel.

SOIA UTRECHT: BBQ, BIER & YOGA OP HET STADSSTRAND
SOIA UTRECHT: BBQ, BIER & YOGA OP HET STADSSTRAND
SOIA UTRECHT: BBQ, BIER & YOGA OP HET STADSSTRAND
SOIA UTRECHT: BBQ, BIER & YOGA OP HET STADSSTRAND

VOETJES IN HET ZAND & VAN DE VLOER BIJ SOIA IN UTRECHT

En heb je het dakterras al gespot? Hier worden op zondagen yoga sessies georganiseerd. Maar waar Soia écht om bekend staan zijn de feestjes op zondag: vanaf 16.00 uur worden er de lekkerste funk, disco, afro beats en deephouse platen gedraaid. Reden genoeg om deze zomerse hotspot eens even héél te snel te gaan ontdekken.

Soia (Strand Oog in Al) 
Kanaalweg 199, Utrecht
soiautrecht.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders