De line-up voor de vierde editie van The Crave Festival is bekend. Wederom brengt de Haagse organisatie internationale headliners samen met Haagse veteranen en breakthrough artiesten. Zo draaien gevestigde artiesten zoals DVS1, Helena Hauff en Antal naast frisse smaakmakers als DjRUM en Claire Morgan, en zetten legendes zoals B12 en Guy Tavares op 1 juni in het Zuiderpark een live-performance weg.

Dit jaar zijn er in het Zuiderpark weer vier stages. Naast The Crave main stage hosten PIP Den Haag en Intergalactic FM wederom een stage en is er dit jaar voor het eerst een Resident Advisor stage – een primeur in Den Haag.

KILLER LINE-UP OP DE VIERDE EDITIE

Legende Len Faki staat op het programma in het Zuiderpark dit jaar. Een unieke kans om de grote artiest in een intieme setting te zien is. Verder draait Helena Hauff ook 1 juni op het festival. Een perfecte match met The Crave, gezien haar connectie met Den Haag en vriendschap met Guy Tavares. Daarnaast was Egyptian Lover zo enthousiast over zijn performance vorig jaar, dat hij dit jaar terug is met Detroit pioneer Juan Atkins voor een speciale b2b set. Ook duo B12, bekend van twee legendarische albums op Warp in 1993 en 1995, dat al een aantal jaar geen shows heeft gedaan, treden op 1 juni.

Met artiesten zoals rising star Eris Drew Talismann, Identified Patient, DJ Python, Tom Trago, mad miran en upsammy die ook in het Zuiderpark draaien, zet de organisatie zet weer een diverse line-up neer – waar verschillende aspecten van de wondere wereld van de elektronische muziek worden gerepresenteerd. Van de rauwe Westcoast sound en duistere techno tot warme house en experimentele rave.

Wanneer: 1 juni
Waar: Zuiderpark, Den Haag
Info: thecravefestival.nl

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!