Gevestigd in de oudste winkelstraat van Den Haag, de Denneweg, tref je Vascobelo. Een plek waar je terecht kunt tijdens het shoppen voor een goed kopje award-winning-koffie of huisgemaakt gebak.

De kaart bestaat uit onder andere uit (h)eerlijke biologische en verse gerechten. Veel variatie in broodjes en salades en rijkelijk gevuld. Waarbij ze rekening houden met allergieën en dieetwensen. De setting ademt de Vascobelo ervaring, trendy, jazzy en relaxed. Met oud en nieuw materiaal proberen zij elke keer weer een huiskamersfeer te creëren. De zwart witte uniformen zijn ontworpen in overeenstemming met onze esthetische normen. De muren zijn gevuld met kunstfotografie en authentieke voorwerpen.  

GENIETEN IN HARTJE CENTRUM

Iets te vieren? Zeven dagen per zijn zij geopend en zij hebben verschillende ruimtes die je kunt reserveren. Van babyshowers tot vergaderingen, alles is mogelijk. Ook voor werk buiten de deur zit je hier goed, in een achterruimte waar een rustig hoekje is gecreëerd. 

Bij Vascobelo V-bar zit ook een boetiek, waar je naast eigen koffie (bonen, pads en cups )ook andere producten kunt kopen. Geen verstand van koffie? Volg hier dan een echt barista training en je weet straks alles over koffie of latte art.

Leuk om te weten is dat zij niet alleen open zijn voor ontbijt en lunch, maar dat je er ook terecht kunt voor borrels of een diner.  

Vascobelo Den Haag
Hooistraat 2, Den Haag
vascobelo.be/den-haag

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!