Wauw wij zijn fan! Wat er lange tijd ontbrak in Amersfoort is eindelijk werkelijkheid geworden. Een vintage walhalla in een loods (1500m2) waar VINT een mooie mix heeft weten neer te zetten aan industrieel, vintage en design. Meubels, lampen, Vinyl/ vintage kleding en zelfs planten kun je er scoren, (tegenwoordig ondenkbaar in je interieur toch).

Het mooie aan het concept van VINT is dat je in deze loods maar liefst 22 verschillende ondernemers vindt met dezelfde passie voor vintage, design en industrieel, dit heeft als voordeel dat het aanbod groot is en divers maar ook dat het aanbod snel kan wisselen.

VINT AMERSFOORT: 1500M2 AAN UNIEKE (VINTAGE) SCHATTEN
VINT AMERSFOORT: 1500M2 AAN UNIEKE (VINTAGE) SCHATTEN
VINT AMERSFOORT: 1500M2 AAN UNIEKE (VINTAGE) SCHATTEN

VINT IS EEN VINTAGE WALHALLA MET MEUBELS EN KLEDING

Toeslaan als je wat ziet dus, of, mocht de twijfel toeslaan, neem even een goeie kop koffie in de sfeervolle glazen kas in VINT. Daar zit lunchroom BAS voor de lekkerste tosti’s, broodjes en salades en ook hier zit je in een toffe industriële setting. Je kan ook nog terecht bij een barbier, hiervoor moet je wel even een afspraak maken, maar je kapsel zit dan wel weer on fleek!

Mocht je bij VINT nog niet zijn geweest, dan is het gauw tijd om de auto of de fiets te pakken en te shoppen tot je hier een ons weegt, want de gave spullen zijn hier in overvloed!

Vint Amersfoort
Textielweg 17A, Amersfoort
vintamersfoort.nl

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!