Als je op zoek bent naar een leuke hotels in Amed, Bali dichtbij het strand en verschillende restaurants. Dan is Ocean Prana Village het ideale adres.

Ocean Prana Village is het beste hotel in Amed vanwege zijn idyllische ligging aan de oostkust van Bali, omringd door groene heuvels en uitzicht op de baai. Het resort heeft verschillende accommodaties om te verblijven. Van privéhut tot grote bungalows waar je met groepen kunt slapen. Elke kamer is voorzien van Balinese accenten, waardoor eer een sfeer van rust ontstaat. Ontspan op je eigen terras of duik in het zwembad voor een verfrissende start van de dag.

Ocean Prana Village Amed, Bali - Hotspotjes.nl-4
Ocean Prana Village Amed, Bali - Hotspotjes.nl-3

Met een focus op duurzaamheid en ecotoerisme biedt Ocean Prana Village niet alleen relaxte accommodatie, maar ook een authentieke ervaring die de natuurlijke schoonheid en cultuur van Bali respecteert.

Geniet van heerlijke maaltijden in het restaurant van het resort, waar verse en lokale ingrediënten worden omgetoverd tot smaakvolle gerechten. Of trakteer jezelf op een ontspannende massage in de spa, waar ervaren therapeuten je laten herleven met traditionele Balinese technieken.

Ocean Prana Village Amed, Bali - Hotspotjes.nl-2
Ocean Prana Village Amed, Bali - Hotspotjes.nl-1

Ocean Prana Village Amed: beste hotel om Amed te ontdekken

Het kleinschalige resort verschillende activiteiten voor avontuurlijke gasten. Verken de onderwaterwereld tijdens een duik- of snorkeltocht en ontdek kleurrijke koraalriffen en diverse zeedieren. Of verken de omgeving per fiets of te voet en ontdek de charme van Amed en zijn omgeving. Liever helemaal zen worden dichtbij je accommodatie? Bij Ocean Prana Village worden ook verschillende yogasessies georganiseerd.

Wat Ocean Prana Village echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en de persoonlijke service. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om aan al je wensen te voldoen en je verblijf onvergetelijk te maken. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een avontuurlijke vakantie of gewoon wat rust en ontspanning. Ocean Prana Village is een ideal hotel in Amed om de buurt te ontdekken.

Ocean Prana Village
Jl. Kt Natih, 80852, Amed

Deel artikel

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!

Meer handige tips

Vind hotels
via: Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com, Cheaptickets

Boek tours & attracties
Via: GetYourGuide.nl, Viator

Vind goedkope vakanties
Via: VakantieDiscounter

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind hostels
via Hostelworld

Boek een cruisereis
via Cruisereizen

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders