Je bent vast wel eens op het Amsterdamse Terrassen Festival in de zomer geweest. Maar mocht je dat afgelopen zomer niet hebben gedaan. Dan is nu je kans op deze gezellige wintereditie mee te pakken tijdens Het Amsterdamse Winter Terras.

Van 23 november tot en met 10 december transformeert de Gashouder in het Westerpark, tot het grootste overdekte winter terras van Amsterdam. Elke donderdag tot en zondag kun je genieten van verschillende gerechten, dranken en een muzikaal programma.

Meerdere Amsterdamse horecazaken, zoals: BAUT, Benji’s, Brasserie van Dam, Brut de Mer, Escobar, Frietboutique, Kaasbar Amsterdam, L’entrecote, Larette, Mesiba, Qlique Bar Bistro, Ron Gastrobar Indonesia en de Veganees, zorgen 5 weken lang voor culinaire versnaperingen en knapperige bites.  Daarnaast kun je bij de Villa Massa terecht voor heerlijke Limoncello Spritz of Amaretto Sours.

Extra uitpakken? Boek dan een chef’s table van Ron Gastrobar. Bij deze private dining worden tien gerechten geserveerd in het meest knusse en intieme plekje aan de Gashouder, het Leidinghuisje.

GROOTSTE AMSTERDAMSE WINTER TERRAS

Er kan niet alleen gedronken en gegeten worden, maar er kan ook volop worden gedanst. Bij de Silent Disco kun je een dansje wagen op de dansvloer en bij de Karaokebar zing je de sterren van de hemel.

Het Amsterdamse Winter Terras heeft naast hun eigen entertainment ook support van buitenaf. Verschillende hostingpartijen, waaronder: Terug Naar Toen, Tante Roosje, Happy Feelings, Geroezemoes, Bambú, Chicago Social Club, La Bastille, FRITS., Mimi, Super Social, Noa, Disco Inferno, Koopstootbar en Rewind maken het festival extra feestelijk.

Het festival zorgt ervoor dat eraan eten, drinken en muziek aan niks zal ontbreken. En eerlijk is eerlijk. Wat is er nou leuker dan 5 weken lang het weekend — al op donderdag — te starten met het proeven van biertjes, cocktails lekkere bites.

Het Amsterdamse Winter Terras
Gashouder, Amsterdam
hetamsterdamsewinterterras.nl 

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!