Na het succes van meerdere zomer- en winteredities van Het Amsterdamse Winterterras, komt dit voorjaar het grootste terras van Amsterdam naar De Kop van Java. Het Amsterdamse Lenteterras, een geliefd food-evenement met bekende horecazaken onder Amsterdammers, vindt plaats van 16 tot en met 20 mei. Gedurende het Pinksterweekend, zal er vijf dagen lang een culinair en muzikaal programma plaatsvinden tijdens de gloednieuwe lente-editie.

De Lenteterraseditie behoudt het vertrouwde concept waar terrasgangers van hebben genoten tijdens eerdere zomer- en winteredities. Bezoekers kunnen zich verheugen op dansen en genieten bij de silent disco en het hoofdpodium, terwijl er ook diverse activiteiten zijn voor alle leeftijden.

Natuurlijk staat ook het lekkerste food- en cocktailaanbod weer centraal. Op De Kop van Java, komen alle populaire Amsterdamse horecazaken samen, waardoor Het Amsterdamse Lenteterras samen met ondernemers uit verschillende stadsdelen het grootste terras van Amsterdam vormt.

Het Amsterdamse Lenteterras - Hotspotjes.nl-3
Het Amsterdamse Lenteterras - Hotspotjes.nl-3

Deelnemers Het Amsterdamse Lenteterras

Deelnemende terrassen worden binnenkort bekendgemaakt, maar bezoekers kunnen zich alvast verheugen op een scala aan bekende en geliefde Amsterdamse eet- en drinkgelegenheden. Het Amsterdamse Terrassen Festival biedt een unieke gelegenheid om te genieten van diverse culinaire hoogstandjes die de stad te bieden heeft.

Dat terwijl je geniet van de prachtige omgeving van De Kop van Java en de levendige sfeer van het festival. Mis deze kans niet om te proosten op de lente en geniet van alles wat Het Amsterdamse Lenteterras op het gebied van eten, drinken en entertainment.

Het Amsterdamse Lenteterras
Wanneer: Donderdag 16 mei tot en met maandag 20 mei
Waar: Kop van Java, Amsterdam
Info: hatf.nl

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!