Sticky Fingers in Amsterdam is een hotspot aan de Amstelveenseweg welke volledig in het teken staat van biologische producten én de afwezigheid van smaak-en kleurstoffen. Rook je eerst bij dit voormalig Michelin autobanden gebouw nog de geur van rubber, nu komt hier de geur van koffie en zoetigheid je tegemoet.

Sticky Fingers zit gevestigd in de vestiging van hotel The Tire Station wat onderdeel is van de Consious keten. Zodra je binnenkomt via dit hotel, trekt Sticky Fingers direct je aandacht. Heel lastig is dat niet, aangezien veel bij deze patisserie zuurstok roze met wit is, dus opvallen doet Sticky sowieso!

STICKY FINGERS AMSTERDAM
Sticky Fingers(1)

ZOETIGHEID EN TAARTJES BIJ STICKY FINGERS IN AMSTERDAM

Niet alleen zoetigheden zoals; kokos makroon, muffins, cookies en vooral héééél veel fijne taartjes staan hier op de kaart. Ook aan de hartige snack is bij deze spot gedacht, denk aan croissantjes of een lekkere quiche.

Naast Sticky Fingers en The Tire Station opent er dit jaar nog meer in dit voormalig Michelingebouw. Restaurant Moer opent hier dit jaar haar deuren, met eveneens fijne biologische producten. One too watch out dus!

Sticky Fingers
Amstelveenseweg 3, Amsterdam
stickyfingers.nl

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!