Friyay! Het is bijna weekend en waar doen we dan de vrijmibo? Wij zetten verschillende vrijmibo hotspots in Utrecht voor jou om een rijtje! Een biertje, wijntje of cocktail gecombineerd met een lekkere bite? Dit zijn dé plekken om te borrelen in Utrecht centrum- of daarbuiten om het weekend in te luiden!

BEERS & BARRELS
Je kunt er terecht voor een gezellige tête à tête, maar ook met een grote groep binnenvallen. Aan de rechterzijde loopt een lange bank met tafeltjes voor twee of vier personen en aan de linkerkant van het restaurant kun je plaatsnemen aan één van de hoge robuuste borreltafels mét eigen biertap. Zo bouw je je eigen feestje en hoef je niet te wachten tot één van de serveerders je bestelling komt opnemen.
Oudegracht aan de Werf 125, Utrecht | uitgebreid artikel lezen 

OPROER BREWPUP
Hier brouwen ze eigen biertjes met een eigen smaak. Maar ook vind je er speciaalbieren op tap en op fles van brouwerijen van over de hele wereld, zoals Vlad de Imp Aler uit Portland en W.A.R. uit Barcelona.
Beyaertdreef 5, Utrecht | oproerbrouwerij.nl

HET GEGEVEN PAARD
Hoewel het café onder het dak van Tivoli vertoefd, is Het Gegeven Paard een op zichzelf staand en eigenzinnig café met een eigen programma. Je hebt keuze uit goeie, originele borrelhappen én een reeks cocktails, waaronder de Horse Neck en de Pink Fluffy Unicorn.
Vredenburgkade 11, Utrecht | uitgebreid artikel lezen

RUM CLUB UTRECHT: TROPICAL FOOD, DRINKS & MUSIC AAN DE OUDEGRACHT

Rum Club Utrecht

VRIJMIBO HOTSPOTS IN UTRECHT

KLEIN BERLIJN
Op vrijdag en zaterdag kun je genieten van verrassende DJ sets, terwijl je de lijst met (Duitse) speciaalbieren test. En als je kater op maandag nog niet weg is, kun je in de avond gezellig aanschuiven voor een stevig bord eten. Perfecte plek om je vrijmibo in Utrecht te vieren.
Helling 22, Utrecht | uitgebreid artikel lezen

PK BAR & KITCHEN
Ben je op zoek naar een locatie voor een bedrijfsborrel, jubileumfeest of zakelijke presentatie? Laat je hier dan verzorgen door het vriendelijke personeel. En als je nog op zoek bent naar een goed excuus om een keertje langs te gaan: ga er een drankje doen met vrienden. Want met zowel speciaalbieren, wijnen, cocktails als (7 verschillende) gin tonics op de kaart, is dat zeker de moeite waard.
Oudegracht 101, 103, Utrecht | uitgebreid artikel lezen 

STAEL
Geliefd als borrel hotspot: naast biertjes van De Leckere kun je er ook een high wine of fles bubbels bestellen, voor als je wat te vieren hebt. Bestel daarbij de Staelplank met lekkers of een samenstelling van verschillende bitterballen (met bijvoorbeeld blauwe kaas, garnalen, geitenkaas of chorizo), en je vermaakt je wel even.
Twijnstraat 9, Utrecht | uitgebreid artikel lezen

THE STREETFOOD CLUB
Overdag kun je er terecht voor lekkere bites, maar na het diner gaan de gordijntjes dicht en transformeert de lange cocktailruimte met indrukwekkende cocktailbar in een hiphop lounge met jonglerende barmannen, knetterende cocktails en old school hiphop. En reken maar dat daar gedanst wordt.
Janskerkhof 9, Utrecht | uitgebreid artikel lezen 

HET GEGEVEN PAARD UTRECHT: HET EIGENZINNIGE HUISCAFÉ VAN TIVOLI VREDENBURG

Het Gegeven Paard

Borrelplekken in Utrecht

DE PING PONG CLUB
Een perfecte plek voor een makkelijke hap, een borrel of om lekker te hangen met je vrienden. Een soort speeltuin voor volwassenen eigenlijk, waar alles mag en niks moet. Aan de grote tafel is genoeg ruimte voor een uitgebreid bordspel, maar je kunt ook wegzakken in de bank of op één van de hoge krukken klimmen.
Concordiastraat 80, Utrecht | uitgebreid artikel lezen

RUM CLUB
Hier kom je voor de mind-blowing cocktails, tropische hapjes en exotische plaatjes. Met barkrukken en bankjes in vrolijke printen, een groen-verlichte fontein, planten waar je maar kijkt en een gezellige door de zaak slingerende bar. Deze wordt gevuld door meer dan 200 soorten rum en een aantal druk shakende cocktailshakers.
Oudegracht aan de Werf 111, Utrecht | uitgebreid artikel lezen 

DUKE OF TOKYO
Karaokefans en feestbeesten kunnen hun zangkunsten laten horen in zeven over the topkaraokebooths, of in de sfeervolle bar nippen aan Japanse cocktails of ijskoud bier.
Ganzenmarkt Tunnel 3, Utrecht | uitgebreid artikel lezen

LUCY LOU
Aan de bar kan je verschillende zomerse biertjes én meer dan 50 soorten tequila en mezcal. Kom je stiekem met al je besties alleen maar voor de frozen margarita’s, Mexican mule en smokey poloma’s? Dan kun je op vrijdag en zaterdag genieten van Latijns-Amerikaanse beats tijdens de wekelijkse Mezcalatie. Arrrrriba!
Vredenburg 30, Utrecht  |uitgebreid artikel lezen

En wil je nou gewoon eerder het weekend in luiden in Utrecht? Dan zijn bovengenoemde zaken ook geschikt voor een Domibo in Utrecht!

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!