Rotterdam is één van onze favorieten Nederlandse steden wat hotspots betreft. In de Maasstad schieten de tofste ontbijt, lunch, diner of cocktailspots namelijk als paddestoelen uit de grond. Ongetwijfeld heb je wel eens gehoord van één van Rotterdams bekendste straten de Witte de Withstraat. In deze straat barst het van de vele hippe hotspots. Niet alleen voor een hapje of een drankje, zelfs de hotels en hostel zijn hier tof.

Om jullie een beetje te helpen kiezen uit al deze toffe plekjes, hebben wij een overzicht gemaakt met de door ons bezochte hotspots op of rondom de Witte de With. Deze lijst vullen wij aan zodra wij weer een hotspot hebben bezocht op de Witte de Withstraat.

Hamburg: Is Hamburg je nog nooit opgevallen terwijl je door de Witte de With aan het banjeren was? Dat zou goed kunnen want ze zitten namelijk niet op straathoogte, maar een verdieping hoger. De combinatie van een slagerij uitstraling en een café sfeer sluit goed aan op het concept. Er hangt een ongedwongen sfeertje en de vriendelijke bediening zorgt ervoor dat je avond nog nét wat gezelliger wordt.

Ter Marsch & Co: Als je zeker wil zijn van een goede hamburger bezoek je Ter Marsch & Co aan de Witte de Withstraat in Rotterdam. Ter Marsch & Co heeft namelijk meegedaan aan verschillende hamburgerwedstrijden over heel de wereld. Daarbij zijn ze dik in de prijzen gevallen én… Ze hebben ook nog eens de titel ‘beste hamburger van Nederland gekregen’.

DÉ LEUKSTE PLEKKEN IN DE BUURT VAN DE WITTE DE WITHSTRAAT

 

WORM: De meeste mensen zullen wanneer ze in de Witte de Withstraat in Rotterdam lopen, alleen het terrasje van Wunderbar zien staan. Het leuke is echter wat er nou achter dat terrasje zit. In het gebouw zit namelijk niet alleen WunderBAR, de kroeg, maar ook WORM, het instituut voor avantgardistische recreatie.

King Kong Hostel: Speciaal voor alle Witte de With fans: King Kong Hostel! De zomer komt eraan en hotspotjes.nl krijgt alweer kriebels. Eén van onze favo plekjes om de zomer door te brengen is dan ook King Kong Hostel. King Kong Hostel staat natuurlijk met name bekend om zijn hostel, maar tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk om er een hapje te eten of een drankje te doen. Er ontstaat een superleuk contrast door de combi tussen locals en reizigers.

Bierboutique: Alsof je zo in een boetiek in een zijstraat van Parijs bent beland. Dat is de Bierboutique die haar deuren opent op de bekende Witte de Withstraat nummer 40B in Rotterdam centrum. Een nieuw pareltje in de Maasstad waar liefhebbers van de goudgele rakker verschillende speciaal biertjes kunnen proberen in een warme en rijke omgeving. Gouden muren, fluweel beklede stoelen, zwart-wit tegels en een schitterde donkergroene bar met daaraan hoge ronde zwarte krukken.

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders