Hotspot Jackie Brown is een urban restaurant aan De Hof, wat al indruk maakt zodra je de eerste stap binnen zet. Het interieur is eigentijds en uniek. Zo zijn bekende graffiti artiesten ingezet om de muren te voorzien van toffe artpieces en is aan ieder detail gedacht wat betreft de aankleding, het servies en de outfits van het personeel.

De 21 gerechtjes op de kaart (tussen de 5 en 9 euro) zijn een mix van barbites en internationale kwalitatieve gerechtjes die met zorg zijn samengesteld en zorgen voor verrassende smaakexplosies.

Restaurant JACKIE BROWN AMERSFOORT: URBAN HOTSPOT MET FANTASTISCHE GERECHTEN
JACKIE BROWN AMERSFOORT: URBAN HOTSPOT MET FANTASTISCHE GERECHTEN

Wij lieten ons verrassen en kregen een selectie van culinaire hoogstandjes waarbij onze favorietjes waren; het kantonese buikspek, de zalm met citroengras en de witte chocolade mousse met pistache ijs! Nom nom nom…

Het concept is dat de kleine gerechtjes geschikt zijn om lekker met elkaar te delen, ze zijn stuk voor stuk om je vingers bij af te likken en daarnaast worden ze opgediend alsof je in een sterrenrestaurant aan het eten bent. We like!

JACKIE BROWN AMERSFOORT: URBAN HOTSPOT MET FANTASTISCHE GERECHTEN
Restaurant JACKIE BROWN AMERSFOORT: URBAN HOTSPOT MET FANTASTISCHE GERECHTEN
Restaurant JACKIE BROWN AMERSFOORT: URBAN HOTSPOT MET FANTASTISCHE GERECHTEN

JACKIE BROWN PERFECTE HOTSPOT VOOR SHARED DINING

Ook tijdens de warme en zonnige dagen blijft Jackie Brown the place to be. Er is namelijk zowel aan de voor- als achterkant een zonnig terras waar je nog tot in de late uurtjes kunt proeven van al het lekkers wat ze te bieden hebben.

Naast lekker eten is Jackie Brown ook een prima spot om bijvoorbeeld samen met je date hoogwaardige wijntjes te nippen en van lekkere cocktails te genieten voorin het restaurant aan de hoge tafels. Kijk niet raar op als je wijnen uit Roemenië of India tegenkomt. Ze hebben het allemaal!

Jackie Brown is door de prijs-kwaliteit verhouding toegankelijk voor iedereen. Je kunt het namelijk zo uitgebreid maken als je zelf wilt en aan de locatie zal het in ieder geval niet liggen, mocht er geen 2e date volgen! ;)

Website: jackiebrown.nl
Adres: Hof 23

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!