• A DAY AT THE PARK 2017 AMSTERDAM: LAATSTE EDITIE IN HET AMSTERDAMSE BOS

A DAY AT THE PARK 2017 AMSTERDAM: LAATSTE EDITIE IN HET AMSTERDAMSE BOS

NOG ÉÉN KEER DANSEN BIJ A DAY AT THE PARK

Zaterdag 15 juli 2017 vindt de 10e en laatste editie plaats van A Day at the Park. Met als thema ‘Het Beste van 10 jaar ADATP’ gaat het boutique-festival nog één keer los in het Amsterdamse Bos. Vijf podia vol oudgedienden (en enkele nieuwkomers) vertegenwoordigen het geluid van een decennium dansen, sjansen, zwieren en zweven.

In de dj-booth van de ‘Park Stage’ (het hoofdpodium op het grote veld) nemen dit slotjaar plaats: house legende Erick Morillo (USA), dj-duo Housequake (Roog & Erick E), Benny RodriguesKraak & Smaak Soundsystem en ‘Mister Dance Department’ Dennis Ruyer. Stuk voor stuk artiesten die de afgelopen 10 jaar van bijzonder belang zijn geweest voor A Day at the Park. Tip: met name de slotshow aan het einde van de dag wordt een spektakel!

Under the Radar
Het Radarterrein van het Amsterdamse Bos doet traditiegetrouw dienst als techhouse-area ‘Under the Radar’. Ook hier louter lievelingsdeejays in de line-up die voorgaande edities imponeerden: Tensnake (DE), Michel de HeyMan With No Shadow en Luuk van Dijk. De Duitse Gabriel Ananda doet bovendien een back2back-set met Arjuna Schiks, die al sinds 2010 furore maakt op ADATP.

MEER FESTIVAL 2017
Dimitri & Friends
Nadat Dimitri in 2012 het Bos aan flarden speelde, werd in 2014 zijn 30-jarig jubileum gevierd met een verrassingsfeest op A Day at the Park. Surprise! Returning the favor, komt hij dit jaar de jubileumeditie van A Day at the Park op stelten zetten met zijn eigen area: ‘Dimitri & Friends’. Parkvrienden die hij daarvoor optrommelt zijn techno-autoriteit Steve Rachmad, chef extraordinaire Melon en three-deck-deejay Deetron uit Zwitserland.

Kris Kross Amsterdam x Desperados
Ook de jongens van Kris Kross Amsterdam zijn terug en hosten een eigen podium. Met live-optredens van de Amerikaanse rapper Coolio (ja echt!), R&B-zanger Brace en hardstyle rapper Jebroer wordt er behoorlijk stevig uitgepakt. Het peloton dj-acts dat voor deze gelegenheid uitrukt bestaat uit: Kevin-DOme KevRaywellRico SouthSanka Soundsystem en Sunny, aangevoerd door MC Ron Simpson. Verwacht een eclectische mix van R&B, hiphop, twerk, trap en house in deze feesttent van formaat.

LINE UP A DAY AT THE PARK:
Erick Morillo, Housequake, Benny Rodrigues, Kraak & Smaak Soundsystem, Dennis Ruyer, Tensnake, Michel de Hey, Arjuna Schiks B2B Gabriel Ananda, Man With No Shadow, Luuk van Dijk, Dimitri, Steve Rachmad, Deetron, Melon, Kris Kross Amsterdam feat. Jebroer (Live), Coolio (Live), Brace (Live), Kevin-D, Ome Kev, Raywell, Rico South, Sanka Soundsystem, Sunny, Ron Simpson, La Fuente, Yax.X, Victor Coral, Brian S, Donaes, Johnny Leoni, MC Gee

Wanneer:  15 juli
Waar:          Amsterdamse Bos, Amsterdam
Prijs:            
€ 49,-
Info:            
adayatthepark.nl
Fotocredits:  Joep van Art

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Nick

Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!
Nick