• HET AMSTERDAMS VERBOND FESTIVAL 2017

HET AMSTERDAMS VERBOND FESTIVAL 2017 AMSTERDAM: BEVRIJDINGSDAG VIEREN DOE JE HIER

HET AMSTERDAMSE NACHTLEVEN VERENIGT ZICH EN SAMEN VIEREN ZE DE VRIJHEID

Op vrijdag 5 mei verenigt het Amsterdamse nachtleven zich voor de derde keer in Het Amsterdams Verbond. Dit bevrijdingsfestival op Sportpark De Eendracht geeft de saamhorigheid, verbroedering en tolerantie van het nachtleven een plek op nationale bevrijdingsdag. Verschillende Amsterdamse organisaties, ruim 50 DJ’s en artiesten dragen op geheel eigen wijze de vrijheid uit.

Elk podium wordt gehost door drie verschillende organisaties uit het Amsterdamse Nachtleven. Zo delen Chicago Social Club, Club Nyx en Baskèts samen een podium. Het andere podium wordt ingevuld door Vunzige Deuntjes met Yours Truly en KLEAR.

MEER FESTIVALS

Het hoofdpodium “Het Mokums Paradijs” wordt verzorgd door verschillende organisaties, promoters en agencies uit het Amsterdamse nachtleven. Op 5 mei zullen: Topbillin’, Top Notch, We are E, PIV, 44Bass, Mint Agency, Voyage Direct, Slapfunk en Festimi zich verbinden met hun beste DJ’s om de vrijheid te vieren.

Naast de muziekpodia is de Amsterdamse horeca dit jaar sterk vertegenwoordigt. Populaire plekken als de Waterkant (R&B karaoke), Terpentijn, Bloemenbar, Bar Bukowski, Café Flamingo, Kopstootbar, Café Nol en G’s zijn aanwezig om invulling te geven aan het randprogramma.

Wanneer:  5 mei
Waar:        Sportpark De Eendracht
Prijs:           € 24,50,-
Info:          hetamsterdamsverbond.nl
Fotocredits: Marty Marn Photography

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!