VOOR ÉÉN DAG WEER LEKKER KIND ZIJN

Het Land van Ooit Festival keert weer terug. Hét Amsterdamse 90’s / 00’s Festival waar alle nostalgie naar boven word gehaald halen! 

De zomer komt er weer aan en hier hoort ook een breed scala aan festivals bij. Door het hele land worden velden en pleinen vrijgemaakt voor muziek, spel en dans. Drie Amsterdammers lanceren daarom weer het grote jeugdsentiment festival van deze zomer. Op 18 Augustus keert Het Land van Ooit Festival terug! Hét 90’s / 00’s Festival waar zij alle nostalgie naar boven halen en waar je weer voor één dag kind mag zijn!

Hier wordt het muziekfestival gecombineerd met een terrein dat vol staat met de leukste en gekste activiteiten die jij deed toen jij nog kind was! Zo kan je Mariokart spelen in het Nintendo paradijs, een potje rond om de tafel met Def Rhymz, je jeugdliefde uitdagen voor de skippybalrace, Twister XXL spelen of rodeo rijden op Harry de Hengst! 

“We proberen om zoveel mogelijk herinneringen van vroeger naar boven te halen bij alle bezoekers. Daardoor moet het een spektakel worden waar niet alleen de muziek uit de jaren 90 &00’s centraal staat maar ook de spellen en attracties!” aldus organisator Thom Lammerts.

Wanneer: 18 augustus 2018
Waar: Amsterdam
Info: hetlandvanooitfestival.nl

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!