Sinds midden juli vind je Beer& aan de Korreweg, een nieuwe prachtige aanwinst voor de stad Groningen. Het pand is volledig opgeknapt en doet fris aan met wat het voorheen was. Wanneer je aankomt valt het gezellige pand op de hoek meteen op. Een lekker ruim terras met volop zon. Daarnaast is er veel te zien aangezien het aan één van de drukste fietspaden van Nederland zit.

Als je binnen komt valt gelijk de eigenzinnige inrichting op van Beer& ons op. Het is een overzichtelijke ruimte met veel catchy details. Een tandem aan de wand, mooi lampen en een opgezette fazant in de kast die zorgt voor een beetje funk. Het is één groot geheel met aan kop een bar met een briljante drankkast. Met z’n tweeën dineren of borrelen met vrienden kan allemaal. Er zijn veel zitjes en in het midden staat een lange grote tafel, aan de kant van de Korreweg staat een hogere tafel waar je lekker vanaf het raam mensen kan spotten!

BIER, GEZELLIGHEID ÉN EEN FIJN TERRAS BIJ BEER&

Wij hebben een paar dagen na de officiële opening afgesproken met de eigenaren. Wat tijdens een borrel is begonnen als een idee staat nu als een huis. De kaart is origineel. Fingerfoods, vlees, vis en vega. Er wordt gewerkt met vlees van De Marktslager en vis van de Goede Vissers uit Lauwersoog. Daarnaast komt het brood vers van de bakker, Baq. Lekker local dus.

Met deze regionale producten is er een mooie kaart samengesteld. Van gerookte ribeye, kaasfondue tot ‘een beetje van alles’. Dit klonk ons goed in de oren en we worden dan ook aangenaam verrast. Het eten is heerlijk, alles is lekker. Alles is met liefde gedaan. Daarnaast is er behalve eten een ruime keuze uit speciaalbieren. Bij elk gerecht is er een bijpassend speciaalbiertje waar ze veel over weten te vertellen wat ervoor zorgt dat het eten nog lekkerder smaakt. Behalve biertjes drinken kan je hier ook goed terecht voor een wijntje.

TIP: Reserveren kan nooit kwaad. Beer& zit naast Buurman & Buurman, je weet wel met die lekkere pizza’s. Mocht het dus vol zitten, dan kan je altijd een deurtje verder kijken of Beer& zo snel mogelijk een andere keer bezoeken.

Website: beer-n.nl
Adres: Rodeweg 1

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!