Na Amsterdam, is ook Den Haag in de weer voor het populaire Mexicaanse streetfood concept, Taco Cartel. Het gezellige restaurant zit in het Haagse Zeenheldenkwartier en is voorzien van een warme Latijns Amerikaanse touch.

Net als in Amsterdam biedt Taco Cartel in Den Haag een overzichtelijke menukaart met Mexicaanse gerechten en verfrissende drankjes. Denk aan een ‘Al Pastor’ met pork, apple guacamole, pickled onion en salsa verde, een ‘Crunchy Chicken’ met panko fried fenugreek chicken, mango salsa, corn en lime mayo of de vega ‘Sweet Spring’ met sweet potato, green asparagus, tomatillo salsa en broad bean mix.

TACO CARTEL DEN HAAG: MEXICAANSE HOTSPOT IN HET ZEEHELDENKWARTIER
TACO CARTEL DEN HAAG: MEXICAANSE HOTSPOT IN HET ZEEHELDENKWARTIER
TACO CARTEL DEN HAAG: MEXICAANSE HOTSPOT IN HET ZEEHELDENKWARTIER

GENIETEN VAN MEXICAANSE STREETFOOD GERECHTEN

De Haagse zaak is echter een stuk ruimer en biedt de mogelijkheid om aan de bar te eten. Ook wordt er geserveerd aan de tafels, terwijl gasten in Amsterdam moeten bestellen aan de counter. Het restaurant een walhalla voor taco en burrito liefhebbers die goed gaan op verse ingrediënten, explosieve smaken en toegankelijke prijzen is er een die je echt eens moet bezoeken. Of zoals dat in Den Haag mogelijk is, laten bezorgen.

Website: taco-cartel.com
Adres: Prins Hendrikstraat 105

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!