Home>>DEN HAAG, SHOPPING, ZEEHELDENKWARTIER>>BAR EN ZO DEN HAAG: MUST-GO CONCEPTSTORE AAN DE PRINS HENDRIKSTRAAT
  • Bar en Zo Den-Haag Prins Hendrikstraat

BAR EN ZO DEN HAAG: MUST-GO CONCEPTSTORE AAN DE PRINS HENDRIKSTRAAT

BIJ BAR EN ZO VOEL JIJ JE THUIS

Ongeveer 9 maanden geleden zijn Barro, met zijn groene vingers en horeca-achtergrond, en Zoë, afgestudeerd interieur-architect met een hele eigen ‘modern bohemian style‘ een eigen winkel begonnen aan de Prins Hendrikstraat in het Zeeheldenkwartier, waar vintage producten en goede koffie samen komen in een zeer aangenaam concept. Een unieke plek waar je je thuis voelt en het liefst zo lang mogelijk blijft hangen om te praten over alle interessante objecten in de winkel, de verhalen erachter en geniet van de persoonlijke aandacht.

Bar en Zo zorgt vanaf het moment dat je binnenkomt voor een enorme bak aan inspiratie voor je interieur en je hoeft je hier geen moment te vervelen. Barro en Zoë vertellen honderduit over hoe je bijvoorbeeld de dingen in hun winkel ook zelf kunt maken met simpele en goedkope spullen en vinden het heerlijk om hun passie voor mooie dingen met je te delen onder het genot van een kop koffie in de heerlijke tuin.

Barro zal je laten zien hoe je het beste de planten kan verzorgen, welke potten je hiervoor zou moeten aanschaffen en je rondleiden in de prachtige, groene tuin die langzaam begint te lijken op een klein tuincentrum.

Zoë struint de betere tweedehandswinkels en markten af, op zoek naar unieke objecten die passen bij haar hele eigen stijl. Zij beschikt over een soort fotografisch geheugen en slaat plaatjes in haar hoofd op vanuit boeken en tijdschriften en gaat dan op zoek naar tweedehands producten die passen bij de ‘modern bohemian style’ die zij mooi vindt. En met succes, want blijkbaar is haar stijl er eentje die goed aanslaat bij het publiek!

“UNIEKE OBJECTEN”

Ook de vintage kleding, die er helemaal niet tweedehands uitziet, is stuk voor stuk door haar uitgekozen. Je vindt hier oversized bloesjes, high-waist broeken en kledingstukken met allerlei prints. Zoë kijkt in de winkelstraten naar wat er hangt in de etalages en probeert deze stijl tweedehands te scoren, zodat wat ‘in de mode’ is beschikbaar wordt voor een kleiner budget.

Mensen in alle soorten en maten komen binnen bij Bar en Zo voor een kopje koffie, een heerlijke plak bananencake of een ander lunchgerecht van de kaart die elke drie maanden wordt gewijzigd en zoveel mogelijk wordt opgebouwd met producten die zij zelf kunnen verbouwen, en ze gaan weg met een cadeau voor iemands verjaardag of schaffen iets aan voor hun eigen interieur.

Dus wij gingen uiteraard ook de deur uit met een zorgvuldig uitgekozen, tweedehands pot met daarin een prachtige plant! En we komen snel weer terug voor meer, want wie weet welke unieke spulletjes er de volgende keer allemaal in de winkel staan!

MEER HOTSPOTS IN DEN HAAG

Website: bar-enzo.com
Adres: Prins Hendrikstraat 103

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Nicole

Nicole

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Den Haag vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Nicole