WIJN EN FOOD IN ALLE GEUREN EN SMAKEN

Op 7-8-9-10 & 14-15-16 juni is Bacchus Wijnfestival voor het zesde jaar op rij terug in het Amsterdamse Bos en viert het feest ter ere van de wijn. Met tweede pinksterdag erbij is het wijnfestival ook op maandag 10 juni geopend.

ELLE Eten en Bacchus bundelen de liefde voor wijn en eten in een culinaire Snackbar. Sterren-chef Pascal Jalhay, Jos Timmer – De Kas, Michael Wolf – Wolf Atelier, Sander Overeinder – Restaurant As, Thomas Heyn -Frank’s Smokehouse, Arvid Schmidt – Entrepot en Geert Burema – Merkelbach creëren een culinaire versie van hun favoriete midnight snack.

Amsterdamse wijnwinkels zoals Chabrol, De Gouden Ton, Vindict en Henri Bloem en wijnmakers zoals Domaine Paul Mas presenteren gezamenlijk meer dan 300+ wijnen uit alle windstreken. De wijnen beginnen bij €3,00 per glas. Stel je wijnkennis op de proef bij een van de proeverijen.

Kleurrijke foodtrucks en topchefs gaan voor de lekkerste wijn-spijs combinaties. Een oester bij je Chablis, een burger bij die Napa Valley klapper of topgerecht bij je glas Champagne? Vega of vegan? Geen probleem.

Wanneer: 7 tm 10 juni en 14 tm 16 juni
Waar: Amsterdamse Bos, Amsterdam
Info: bacchuswijnfestival.nl