Afgelopen zondag waren wij aanwezig bij de galapremière van Madame Jeanette in de gloednieuwe Studio 21 in Hilversum. Madame Jeanette is de opvolger van dinnershow Pandora en is hét culinaire theater van 2019, met alle ingrediënten voor een onvergetelijke diner experience.

Studio 21 werd de afgelopen maanden speciaal voor deze show volledig verbouwd met centraal in de zaal de keuken en een hightech decor waarin zowel het podium als video als audio zich in een 360 graden setting rond de gasten bevindt. Hierdoor voelt het alsof je jezelf middenin het intieme restaurant uit het verhaal van Madame Jeanette bevindt.

Het verhaal van Madame Jeanette, waarin Jeanette moet kiezen tussen haar muziek en de liefde, wordt verteld in een unieke combinatie van theater, live muziek en ongekend visueel spektakel met culinaire gerechten uit de keuken van het restaurant. Hierbij stappen ze af van alles dat bekend en gewend is. In plaats van een klassiek ‘voor-hoofd-na’, serveren zij je een avond lang verrassende gerechten in een uniek spektakel waarbij alle zintuigen geprikkeld worden.

MADAME JEANETTE HILVERSUM: CULINAIR SPEKTAKEL TIJDENS DINNERSHOW
MADAME JEANETTE HILVERSUM: CULINAIR SPEKTAKEL TIJDENS DINNERSHOW
MADAME JEANETTE HILVERSUM: CULINAIR SPEKTAKEL TIJDENS DINNERSHOW
MADAME JEANETTE HILVERSUM: CULINAIR SPEKTAKEL TIJDENS DINNERSHOW

HÉT CULINAIRE THEATER VAN NEDERLAND

Eén van de hoofdrollen wordt gespeeld door Tommie Christiaan die de afgelopen jaren bekendheid verwierf als zanger, acteur en musicalster. Zo deed hij onder andere mee aan het programma Beste Zangers, speelde in musicals als Grease en Hair en On Your Feet, en vertolkte in 2018 de rol van Jezus in de jaarlijkse paasvertelling The Passion.

Naast Tommie Christiaan, zijn er hoofdrollen voor acteur Nico de Vries (onder meer de musical Soldaat van Oranje, Baantjer, Flikken Maastricht en Kees & Co), oud Voice-deelnemer Brandon Delagraentiss en zangeres Denise van Donselaar (artiestennaam Dennis), dochter van muziekproducent en oud-muzikant Rob van Donselaar. Denise werkte onder andere als vocal coach voor The Voice of Holland en als backing vocal met grote namen zoals Guus Meeuwis en Marco Borsato.

De dinnershow is ontwikkeld vanuit de gedachte dat Madame Jeanette een restaurant zou zijn met entertainment, in plaats van andersom. Het moest een beleving zijn die nog nooit tijdens een dinnershow was vertoond. En dat is de dinnershow van Madame Jeanette goed gelukt!

Het culinaire theater draait meerdere keren per week en is dé perfecte night out vol smaakvolle verrassingen en spektakels.

Website: madamejeanette.com
Fotocredits: Nathan Reinds

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!