Om de hoek van de Dappermarkt in Amsterdam Oost is onlangs House of Formlab geopend. Wat ooit begon als een webshop met gifts & goodies is nu een winkel, healing- en magick space in één. In de winkel kan je van donderdag tot zaterdag terecht voor prachtige cadeau’s of gewoon om jezelf te verwennen. Daarnaast worden er wekelijkse yogasessies, cacao ceremonies en andere workshops gegeven in de The Sacred Space. Alles voor een beetje moderne magie in het leven.

HOUSE OF FORMLAB AMSTERDAM: WINKELEN, YOGA EN SELF-CARE IN OOST
HOUSE OF FORMLAB AMSTERDAM: WINKELEN, YOGA EN SELF-CARE IN OOST

House of Formlab wordt gerund door Nicole Struwer alias Madame Formtastica en Katherine van Eck Armstrong alias The Alchemist. Samen hebben zij  een eigen collectie met roomsprays, magick kits, rituelen en andere unieke handgemaakte producten ontworpen.

Verder vind je in de winkel unieke tarotkaarten van verschillende creatieve makers, duurzaam geproduceerde palo santo, salie en andere geur producten en bijzondere kristallen voor in huis of als geschenk voor een ander. En… met een beetje geluk legt Madame Formtastica een tarotkaart voor je of geeft The Alchemist jouw net gekochte kristal(len) een soundbath.

HOUSE OF FORMLAB AMSTERDAM: WINKELEN, YOGA EN SELF-CARE IN OOST

MODERNE MAGIE

Yogasessies, sound healing, tarot lezingen, volle maan- en cacao ceremonies. De twee prachtige extra ruimtes bij House of Formlab kunnen worden ingezet voor verschillende eeuwenoude tradities. Wil je zelf meedoen aan één van de yogasessies of andere workshops die er worden gegeven in The Sacred Space? Neem dan een kijkje op de website of op de Facebook pagina voor alle events.

Website: houseofformlab.com
Adres: Commelinstraat 250a

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nina

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.