Iedereen heeft zo zijn eigen regels over hoe een authentieke pizza zou moeten smaken, wat er als topping op een traditionele pizza mag en waar ter wereld de beste pizza’s worden gemaakt. No Rules, op het Marie Heinekenplein in de Pijp, is er om al die regels te verbreken. Onder leiding van driesterren chef Jacob Jan Boerma en chef Richard Way worden hier de lekkerst mogelijke combinaties gemaakt.

Bij No Rules worden de pizza’s naar een hoger niveau getild. Er worden smaken en producten gecombineerd uit verschillende culturen, waarbij altijd gelet wordt op de kwaliteit van de ingrediënten. Het deeg van de pizza’s heeft een rijstijd van 48 uur en is daarom luchtig en tegelijkertijd heerlijk krokant.

NO RULES AMSTERDAM: HIER BREKEN ZE ALLE REGELS RONDOM PIZZA'S
NO RULES AMSTERDAM: HIER BREKEN ZE ALLE REGELS RONDOM PIZZA'S
NO RULES AMSTERDAM: HIER BREKEN ZE ALLE REGELS RONDOM PIZZA'S

Natuurlijk staan er klassiekers op de kaart zoals de Margeritha of één met truffel en ham. Liever de regels breken? Kies dan bijvoorbeeld voor de Tom Kha Kai met Tom Kha Kai saus, kip, tatsoi, ingelegde bundelzwam, taugé, koriander en rode peper.

From breakfast meetings to lunch and oysters and pizza to after dinner cocktails: No Rules takes you on a journey you never knew you needed

Ook bijzonder lekker is de Pepperoni miso  saus, gemarineerde aubergine, miso gel, zongedroogde tomaat, veldsla en parmezaan. Onze favoriet en chefs recommendation: de Nduja met ricottasaus, salami Milano, parmezaan, buffelmozzarella, spicy limoen vinaigrette en rucola.

NOT ANOTHER PIZZERIA

Naast pizza staat er bij No Rules genoeg anders op de kaart wat zeker het proberen waard is. Zo kan je er overdag terecht voor verschillende soorten lunchgerechten. Denk aan een gepocheerd eitje met zalm, ponzu-hollandaise en mesclun op een prachtig brioche broodje of een pizzetta waarvan het deeg 72 uur heeft gerust waardoor deze lekker licht verteerbaar zijn.

Liever helemaal iets anders? Dan staan er verschillende soorten bites voor je op de kaart. Probeer daarvan vooral de Krokante kip met een lak van honing, soja, sake en krokante uitjes. Perfect voor een borrel met een goed glas wijn of één van de signature cocktails.

Website: norules.nl
Adres: Marie Heinekenplein 5-8

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Storyteller bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.