Did we say taco? Yes we did! Taco Cartel is namelijk een Mexicaanse hotspot die je niet mag skippen. Je zou er misschien voorbij kunnen lopen, want ondanks de gekleurde luifels valt het aan de buitenkant niet zo op. Het interieur binnen is een heel ander verhaal en is tropisch Mexicaans, maar dan met een moderne twist. Denk aan rauwe industriële lampen, planten, kleurige beschilderingen en een altaar vol gekleurde kaarsen. Een ding is zeker: in dit toffe Mexicaanse zaakje wil je zijn.

Het bestellen bij Taco Cartel gaat net iets anders dan je bent gewend. Hier geen bediening aan tafel, maar gewoon aan de bar van een gigantische kaart, om ze vervolgens als take-away mee te nemen of gewoon gezellig in de zaak op te eten.

Om te beginnen zou je bijvoorbeeld heerlijke nachos met guacamole of quesadillas kunnen bestellen. Maar omdat ik gek op nachos ben koos ik die, voor mij dé perfecte starter. Mocht je geen zin in een starter hebben, bestel dan het wat grotere werk zoals tacos, burritos of rijst met bonen. Ik liet mij de tacos crunchy chicken, sweet spring en de al pastor aanbevelen. En ja, die waren allen heerlijk, maar de crunchy chicken was duidelijk mijn favoriet.

DÉ LEKKERSTE MEXICAANSE STREETFOOD GERECHTEN

Naast deze Mexicaanse streetfood gerechten staan er ook fijne toetjes op de kaart, zoals de Tropical Thunder: een dessert toetje met mango & coconut mousse die je niet wilt skippen. Deze is hééééérlijk!

Binnenkort opent Taco Cartel ook een bar zodat je niet alleen van streetfood gerechten kunt genieten, maar ook van een borrel aan de bar. Er staat een tweede vestiging op de planning die binnenkort wordt geopend in Den Haag, lucky them!

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM
Een ding is zeker: niet alleen voor de heerlijke streetfood gerechten kom ik hier nog eens terug, ook voor de fijne setting en het enthousiaste personeel is een bezoekje van mij aan Taco Cartel snel gegarandeerd!

TIP: Geen zin om langs te hoppen maar wel willen genieten van deze gerechten? Bij Taco Cartel bezorgen ze tot aan de deur! Handig op je brakke zondag, ik ben fan!

Website: taco-cartel.com
Adres: Van Woustraat 29H

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!

Leave A Comment

18 − twaalf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.