Op 3 januari 2020 opent de alcoholvrije pop-up Bar 0.020 t/m 31 januari (spreek uit als: nul punt nul twintig) haar deuren in de binnenstad van Amsterdam. Het doel van de bar is om mensen op een positieve en gezellige manier Dry January door te laten komen. Op 31 januari sluit de bar haar deuren. Met op zaterdag 1 februari – als ultieme beloning voor iedereen die alcoholvrij de maand is doorgekomen – een knallend afsluitfeest.

Na de feestdagen, waarbij de alcohol rijkelijk vloeit, nemen veel mensen zich voor om het in januari even wat rustiger aan te doen. Bar 0.020 helpt je om dit goede voornemen te kunnen aftikken. Want je vindt hier de warmte en gezelligheid van een kroeg, maar niet de verleiding van alcohol.

Oprichtster Mariska Leising: “De bar is bedoeld voor gezellige mensen die als doel hebben om een maand niet te drinken en die ook nieuwsgierig zijn naar alcoholvrije dranken.”

Bar 0.020 heeft niet alleen partnerships met bierbrouwers en andere alcoholvrije dranken, maar ook met muzikanten en artiesten. Zo draait er op vrijdag altijd een DJ, zodat je dansend het weekend in kan gaan. Op de zaterdagen worden er proeverijen georganiseerd door alcoholvrije dranken en bierbrouwerijen (o.a. Lowlander en Jopen Bier). En op de zondagen wordt de bar een groot spelletjescafé met een entertainmentteam! Neem vooral ook je eigen favoriete spel mee! Oh en het eindfeest is zaterdag 1 februari mét alcohol!

Website: barnulpuntnultwintig.nl
Adres: Nieuwezijds Kolk 25

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer