HAPPEN, BORRELEN EN DANSEN

STAN&CO is inmiddels een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en nu mag ook Amsterdam deze hotspot aan haar portfolio toevoegen. In de voormalige Amsterdamse Diamantbeurs is een prachtige bar-restaurant geopend met een smaakvol menu.

Hier gelden geen tijden voor een bepaald gerechten. Dus bestel in de ochtend een steak, een cocktail bij de lunch, of een brioche erg benedict voor in de avond. Er zijn geen grenzen bij STAN&CO en dat maakt het concept erg fijn.

STAN&CO AMSTERDAM: SFEERVOL BAR-RESTAURANT GEOPEND IN CAPITAL C
STAN&CO AMSTERDAM: SFEERVOL BAR-RESTAURANT GEOPEND IN CAPITAL C

Zodra je binnenkomt valt een grote eilandenbar op waarin een trap herrijst naar de bovengelegen etage met extra bar en dj booth. Want naast eten en drinken, wordt hier van donderdag tot en met zondag door verschillende dj’s een feestje neergezet.

Met roze-oranje accenten, combineert de stoere industriële look goed met het het monumentale pand en de toegevoegde houten elementen. Geheel passend bij het STAN&CO concept zijn er in het interieur opvallende eyecatchers verwerkt.

In deze grote urban achtige huiskamer voelt iedereen zich welkom en is er in elke hoek welke een favoriet plekje te vinden. Aan de bar, in het zitje met de bank, een hoge tafel, grote tafel of in de booth met de fluwelen banken.

STAN&CO serveert een ruime keus aan gerechten die op ieder moment van de dag besteld kunnen worden. De Josper grill, die wordt gestookt met houtskool, staat garant voor een ‘smokey taste’. Zo kunnen gasten kiezen uit drie verschillende steaks met Josper grilled veggies. Maar ook de liefhebbers van de Aziatische keuken komen bij STAN&CO aan hun trekken met onder meer de ramen noodle bowl, de bao bun shiitake en de Asian salad.

STAN&CO AMSTERDAM: SFEERVOL BAR-RESTAURANT GEOPEND IN CAPITAL C
STAN&CO AMSTERDAM: SFEERVOL BAR-RESTAURANT GEOPEND IN CAPITAL C

Er staan veel vegetarische gerechten op de kaart waarvan een aantal veganistisch bereid kunnen worden. En voor de zoetkauw is de categorie ‘sweets’ op de kaart een must go’, denk aan STAN’s SNCKR, de #OMG met Oreo en de Lemongrass & Coconut. Daarnaast schenkt STAN&CO een mooie selectie wijnen, biertjes, special coffees en vers gemaakte limonades.

De bartenders serveren de klassiekers, maar kunnen je ook zeker verleiden tot één van de fijne signature cocktails.

Website: stan-co.nl/amsterdam
Adres: Weesperplein 4A
Fotocredits: Michele Giebing

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept