Tegenwoordig gaan pannenkoeken veel verder dan de ouderwetse Hollandse versie met stroop of poedersuiker. Inmiddels zijn de dikke American pancakes bij velen favoriet en kom je dit gerecht op menig kaart in de Amsterdamse horeca tegen, zo ook bij Mr. Stacks. Wat begon als een pancake spot met een aantal vegan opties, is inmiddels uitgegroeid tot een 100% plant-based restaurant.

Mr. Stacks zit om de hoek van de Albert Cuijp in de Pijp en ze staan hier bekend om hun uiterst fotogenieke en originele pannenkoek gerechten. Zo heb je een heuse burger stack en een Dutch Apple Pie stack met gekarameliseerde appel, hennep zaadjes en kokos slagroom. De chefs zijn constant opzoek naar nieuwe smaken en verassende combinaties en dat doen ze goed.

MR. STACKS AMSTERDAM: BUBBLE TEA EN VEGAN PANCAKES IN DE PIJP
MR. STACKS AMSTERDAM: BUBBLE TEA EN VEGAN PANCAKES IN DE PIJP

Wij gingen voor zoet en hartig. De Cinnamon Rollercoaster Stack van drie fluffy pancakes werd geserveerd met seizoensfruit, vanilla cream-cheeseglaze, cinnamon frosting, pecan noten en raspberry coulis. ZOET maar oh zo lekker. Blij waren we dat we ook voor de Tacos Stack hadden gekozen.

De twee flatbread pancakes met vegan protein soybeef, verse guacamole, vegan kaas en pittige pico de Gallo is bij deze ons nieuwe favoriete vegan brunch gerecht. De licht zoete pannenkoeken combineren perfect met de smaakvolle toppings.

MR. STACKS AMSTERDAM: BUBBLE TEA EN VEGAN PANCAKES IN DE PIJP
MR. STACKS AMSTERDAM: BUBBLE TEA EN VEGAN PANCAKES IN DE PIJP

VERSCHILLENDE SOORTEN THEE

Op de kaart bij Mr. Stacks vind je naast goede koffies, een grote selectie speciale thee soorten. Milky Boba tea, Matcha, huisgemaakte ijs thee of verse herbal hot teas, ze hebben het allemaal. Van Jasmine-vanille green tea, Thai milky black tea en Exotic fruit ice tea tot Honey white pearl. Wij zijn fan.

Website: mrstacks.nl
Adres: Govert Flinckstraat 122

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tips

Storyteller bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.