GENIETEN IN WINTERSE STIJL OP 85-METER HOOGTE BIJ FLOOR17

Na de rooftop movienights, Major Lazor en de hoogste schaatsbaan, komt Floor17 deze winter met de populaire Olympische sport curling op het dakterras. Van negen december tot eind januari 2017 kunnen liefhebbers hier iedere dag, onder begeleiding van een van de medewerkers, de technieken en het spel leren. Onder de naam Zell am Rembrandt wordt het een waar winterfeest bij Floor17 op hoogte komende feestdagen.

Het 85-meter hoge dakterras wordt voorzien van niet één maar twee curlingbanen. Hotel Manager Erik-Jan Bausch: “Curlen is natuurlijk vooral bekend van de Olympische Spelen en werd jaren als een suffe sport gezien. In navolging van jeu de boule wint curlen aan terrein en is uitermate geschikt voor groepen vrienden of collega’s. Zeker onder het genot van een borrel, hippe beats en op het hoogste dakterras van Amsterdam in geheel winterse stijl”. Honger na de inspanning of van het toekijken? Naast de curlingbaan worden er allerlei typische wintersnacks en gerechten geserveerd zoals Duitse Curryworst, broodje Beenham en stampotjes.

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM

Naast curling is er in het weekend van 17 en 18 december een Local Goods market op het dakterras. Naast de curlingbaan staan er dan 20 kraampjes waar jij alvast kerstcadeaus kunt inslaan en kunt genieten van winterse hapjes, warme chocolademelk en natuurlijk glühwein.

Meer info: floor17.nl/rooftop-terrace

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!

Leave A Comment

1 × 1 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.